Ansvarlig redaktør, Kent Olsen.

«Paralympics – ett år etter»

Skrevet av Kent Olsen
07.03.2019 19:03 - OPPDATERT 07.03.2019 20:03

MENINGER: Jeg lurte på hva i alle dager jeg begikk meg ut på da jeg etter nærmere et døgns reise ankom flyplassen Incheon rett utenfor Seoul en kald og mørk fredags kveld i mars 2018.

Turen gikk videre med buss til Gangenung på østkysten der jeg til slutt havnet på et lite hotellrom med mursteinmadrass og et toalett som var lekk.

Etter en hard natts søvn stod jeg foran et fjell av akkreditering og orientering å bestige før lekene til våre kjære lokale helter Jesper Saltvik Pedersen og Trygve Toskedal Larsen skulle begynne.

Sammen med Aftenposten, Dagbladet og NRK var Karmøynytt media-Norges representanter. Tenk, lille Karmøynytt i det store utland.

For det var ikke selvsagt at vi skulle ta turen rundt jorden for å dekke begivenheten. På et par uker samlet vi inn midler og tok en råsjans. Fordi vi tror på det å være til stede når en karmøybu er i sentrum.

Og det var nettopp det som skjedde.

18 år gamle Jesper Saltvik Pedersen tok som kjent Norges eneste gullmedalje i storslalåm i bakkene i Jeongseong. Og vi var til stede.

Da var murmadrassen og det lekkende toalettet verdt det (det skal dog sies at jeg fikk til slutt byttet til et bedre hotell).

For vi brenner for Karmøy og karmøybuer. Vi reiste ned for dere, våre lesere, og jeg kan love dere at lignende gjør vi igjen.

Fordi vi har lidenskap for Karmøy.

Les alt om:

Karmoynytt