Min Side, og tegning av nye abonnement er for øyeblikket stengt grunnet teknisk vedlikehold. Ved spørsmål kontakt kundesupport.

Leserinnlegg:

«Påfører ytterligere belastning på våre frivillige ressurser og medlemsklubber»

Mandag kveld avslo kommunestyret en klage styret i Fjord Motorpark hadde sendt inn.


Dette er et leserinnlegg. Innlegget gir utrykk for skribentens meninger og holdninger. Du kan sende inn leserinnlegg til oss i Karmøynytt her.

MENINGER: Karmøy kommunestyre vedtok dessverre å avslå klagen fra Fjord Motorpark. Det vil si at den sendes ikke videre til Statsforvalteren slik som forutsatt.

FMP har anført at saken ikke ble forsvarlig utredet og behandlet etter flere bestemmelser i kommuneloven og forvaltningsloven.

Anførslene er i samsvar med Rådmannenens egne opplysninger i saksframlegget til kommunestyret 10. mai i år, om at saken ikke er forsvarlig opplyst. Man skulle da tro at kommunestyret som et forsvarlig forvaltningsorgan ville drøfte substansen i klagen, ikke spissfindig juss.

Kommunestyrets avvising i kveld av klagen fra FMP er bare en uthaling av saken, og påføring av ytterligere belastning på våre frivillige ressurser og medlemsklubber.

Nå må FMP skrive en ny klage, som rådmannen på ny må utrede og som kommunestyre på ny må bruke tid på, før de til slutt må ta stilling til FMP første klage om mangelfull utredning.

Ikke lett å forstå seg på kommunal sektor, men når det kommer til politikk og byråkratisk spissfindigheter er det uendelig med penger i kommunekassen.

Audun Gaard, Halvor Solbakken, Frode Sørheim, Trond Nypan, Atle Løndalen, Arvid Grimstvedt, Bjarne Hareide, Sten Atle Ausland, Tore Pedersen, styret i Fjord Motorpark

Debatt
Karmøynytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

fjord motorpark