Tipp med Tveit:

Dette må til for å vinne over 2000,-

Fotballen avlyst i England i helgen, så hjemlig serie får all oppmerksomhet. Slik også i vår tippespalte, der det er på tide med en premie.


FK Haugesund - Rosenborg B. De få gangene vi tipper mot FKH, så vinner de. Ikke denne gangen, tror vi. FKH slo nettopp Tromso som da nettopp hadde slått Rosenborg. Det sier vel egentlig mer om kvaliteten på hjemlige serie enn noe annet. Vi tror Rosenborg tar denne, til 2.10 i odds.

Kristiansund - Vålerengen B. Bunnlaget Kristiansund kommer fra to seire. Vi tror de er for svake til å vinne tre på rad (det gjør jevnt over svært få norske lag) Vålerenga er et unntak. De er i fin form og skal vinne igjen til 1,77 i odds.

HamKam - Viking H. Jada, denne er virkelig sjansearta. HamKam kjemper og slåss, men imponerer sjelden. Begrunnelsen for hjemmeseier er likevel at Viking ser ut til å ha mista det fullstendig. Uro blant supporterne og selvtillit på et lavmål. H gir hele 2.50 i odds.

Samlet blir det 9.29 om du tar med alle tre tipsene. Ganger du med 250,- kr i innsats blir premien 2323,- kr.

Innleveringsfrist er kl: 18:00

Oddsen er den Norsk Tipping tilbød på produksjonstidspuntet. Tipsene er basert på Norsk Tippings oddskupong, men er ellers ikke på noen måte knyttet opp mot Norsk Tipping. Karmøynytt presiserer at dette er et underholdningsprodukt uten garanti for gevinst og at du selv er ansvarlig for spillene du leverer. Blir spillingen et problem, så er det hjelp å få her: Hjelpelinjen, tlf 800 80 040.