Asbjørn G. Sevland instruerer deltakerne på håndballskolen.

Over 100 ville gå på håndballskole i vinterferien

Skrevet av Øystein Merkesvik
25.02.2019 10:20 - OPPDATERT 25.02.2019 11:20

ÅKREHAMN: Pågangen for å delta på Åkra Idrettslag sin håndballskole i vinterferien er større enn noen gang. Idrettslaget hadde satt et tak på 60 deltakere dette året, men måtte strekke grensene så langt som mulig for at flest mulig skulle få delta.

– Vi har nå i overkant av 80 barn som er med på håndballskolen. Vi har strukket oss så langt vi kunne, sier Janne Oldeide som i utgangspunktet hadde forventet opp mot 40 deltakere.

Janne Oldeide og Beth Karin Nilsen er to av ildsjelene som står på for at barna skal få gå på håndballskole i vinterferien.

Da håndballskolen startet mandag formiddag dukket foreldre opp i hallen uanmeldt, og håpet i det lengste at barna deres skulle få delta. Oldeide og dugnadsgjengen har saumfart sportsbutikkene etter ekstra håndballer og alle gjør sitt for at flest mulig skal få delta.

– Vi satser på at alle får delta neste år når den nye hallen står ferdig. Da skal vi ha mer enn god nok plass, lover hun.

Stor dugnadsinnsats

Deltakerne på håndballskolen er i alderen 7 til 12 år. Blant instruktørene er klubbens egne håndballspillere og Asbjørn G. Sevland som også tidligere har stått i spissen for arrangementet. Oldeide forteller at det er mange dugnadstimer som går med for at barna skal få et godt utbytte av opplegget.

– I tillegg til aktivitetene får alle deltakerne full bevertning disse to dagene. Vi har flinke folk som stiller opp i vinterferien for at barna skal få et godt tilbud, sier hun.

I overkant av 80 deltakere var på plass i Åkrahallen mandag formiddag.

Les mer om:

Sport Karmoynytt