Oasen starter med hjemlevering av varer

Skrevet av Ann Margit Grønstad
20.03.2020 16:57 - OPPDATERT 20.03.2020 17:09

Fra mandag av kan man få levert hjem varer fra en rekke butikker ved Oasen Storsenter.

NORHEIM: — Dette gjør vi fordi vi ser at det er mange som ikke kan eller ønsker å dra ut for å handle, men som likevel har behov for ulike produkter. Det kan være behov for leker eller puslespill til barna, treningsutstyr til hjemmetrening, eller oppbevaringsbokser til rydding i kjellerbod og loft, skriver senterleder Dag Einar Solberg i en pressemelding. 

Det er senteret som står bak tjenesten og som tar kostnaden med utkjøringen, mens hver enkelt butikk tar imot bestilling og betaling over nett eller med Vipps.

— Bestillinger som kommer inn før klokken 12 på hverdager kjøres ut samme dag etter klokken 14. Utkjøringen dekker geografisk området fra Kopervik og nordover på Karmøy, Fastlands-Karmøy, hele Haugesund, samt Tysvær til og med Aksdal, opplyser Solberg. 

Listen over butikker som kan levere varer kan bli utvidet etter hvert. 

— Vi håper at dette skal være en enkel og praktisk løsning for våre kunder, samtidig som hver krone i kassen teller for butikkene med tanke på å redusere tap og opprettholde arbeidsplasser, skriver Solberg. 

Debatt
Karmøynytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.