Tore Meinert, daglig leder i Madsen og Brekke AS. FOTO: Marte Knutsen.

Nytt bemanningsselskap på Haugalandet

Skrevet av Lilli Ann Tjøsvoll
12.07.2019 20:45 - OPPDATERT 12.07.2019 22:48

Stillasgruppen Drift AS og Madsen og Brekke AS har slått seg sammen og etablert et nytt bemanningsselskap kalt Altiso.

AVALDSNES: Det ble i dag utgitt pressemelding om etableringen av det nye firmaet.

Altiso er delvis et resultat av nyårets endringer i regelverket om bemanningsforetak. Bemanningsbedriftene må nå tilby faste ansettelsesavtaler med en reell stillingsprosent.

Daglig leder i Madsen og Brekke AS, Tore Meinert, er positiv til endringen:

–      Som en seriøs aktør i bemanningsbransjen, ønsker vi å tilby våre ansatte forutsigbarhet og høye stillingsprosenter. Ved å etablere et eget selskap med fokus på ISO-fagene, vil vi her også i bedre grad enn før kunne ivareta den ansattes faglig utvikling samt spille bedre inn på bransjens spesifikke krav og ønsker. Derfor er det en god ide å samarbeide med solide lokale firmaer med høy bransjerettet kunnskap som nettopp Stillasgruppen.

FOTO: Stillasgruppen 

Ettersom ISO-bransjen inneholder mye prosjektarbeid, tilbyr det nye firmaet ansettelsesavtaler til arbeiderne og har fokus på kompetanseheving og HMS.

–      Selv om stammen i arbeidsstokken skal være egne ansatte, trenger vi fleksibilitet og heier på en seriøs bemanningsbransje. Industrien er avhengig av å kunne ta unna arbeidstopper for å holde produksjonen i gang. I tillegg bidrar seriøse aktører til like konkurransevilkår, sier Brian Sjøen, daglig leder i Stillasgruppen.

Altiso tilbyr fagfolk og konsulenter innenfor fagene isolering, stillas, overflatebehandling og tilkomstteknikk, og søker nå etter stillasmontører, isolatører, riggere og overflatebehandlere.

Debatt
Karmøynytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.