Alf Magne Grindhaug.

«Ny regjering, nytt KrF-team»

Skrevet av Alf Magne Grindhaug
30.01.2020 14:30

LESERINNLEGG: Etter at FrP valgte å trekke seg ut av regjeringen har landet vårt nå fått en ny regjering bestående av KrF, Venstre og Høyre. Jeg gleder meg til å se hva denne regjeringen kan få til!   Jeg er stolt av det nye KrF-laget i regjering!

KrF trengs mer enn noen gang. Norge trenger et parti som kjemper for en enklere hverdag for familiene. Et sentrumsparti som vil bygge samfunnet nedenfra, gjennom familier, frivillighet, trossamfunn og et lokalt næringsliv. Frem mot valget i 2021 skal vi jobbe for familiebedriftene, gründerne, og småbedriftene som tar ansvar for bygda og distriktene.

Norge trenger et parti som ser forbi systemene, og setter enkeltmennesket i sentrum – i skole, helsevesen og eldreomsorgen – ja, i all politikk. Et parti som ser eldre medmennesker som en ressurs, og som setter sin ære i å skape trygge og verdige omsorgstjenester for alle som trenger det. Norge trenger et parti som har forvalteransvaret som grunnide, og som konsekvent setter de minste, fattigste og mest utsatte først – både internasjonalt og her hjemme.

Jeg er glad for at dette perspektivet er med når viktige saker for landet vårt avgjøres rundt kongens bord og jeg har store forventninger til den nye regjeringen!

 

Alf Magne Grindhaug
Varaordfører Karmøy (KrF)

Debatt
Karmøynytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.