Ny daglig leder i Byen vår Kopervik

Skrevet av Camilla Sørensen Wik
10.09.2019 18:17

Vigdis Thorsen tar over som daglig leder i Byen vår Kopervik.

KOPERVIK: Daglig leder i Byen vår Kopervik Line Østhus går i disse dager av i babypermisjon, det melder næringsorganisasjonen på sine sider. Styreleder i næringsorganisasjonen Vigdis Thorsen tar derfor over rollen som daglig leder frem til Østhus kommer tilbake. 

- Jeg har vært i kulissene og jobbet i alle år, nå gleder jeg meg til å sitte i førersetet. Det er så mye som skjer i Kopervik nå, så mange positive ting som kommer som jeg gleder meg til å være med på, forteller hun til Karmøynytt. 

Thorsen har sittet i styret i Byen vår Kopervik i snart fire år, og har også tidligere vært involvert i organisasjonen. Hun har derfor vært i gamet en stund og er ikke redd for å tre inn som daglig leder. 

- Jeg føler ikke det er noen ny stilling for meg. Når Line begynte jobbet vi veldig tett sammen om det meste, jeg var hennes medspiller. 

Thorsen gleder seg til å ta fatt på arbeidsoppgavene som nå venter og forteller at hun i tillegg som å tre inn som daglig leder fortsatt vil jobbe 100% på frisørsalongen på «låket». 

- Jeg er tilgjengelig for jeg er i gata hele veien. Jeg kjenner jeg gleder meg for jeg brenner for å få til noe i Kopervik. Vi har mye, men det er bare å få det frem og få flere med. Det føler jeg vi er godt i gang med.

Einar Tollaksvik kommer til å ta over Thorsens rolle som styreleder.