Jorunn Kristensen gleder seg til "Den stor kinodagen".

Nå har kinoen fått egne «kjærlighetsseter»

HAUGESUND: Edda kino er i full gang med å installere såkalte «loveseats» der publikum kan sitte sammen to stykker, uten at noe armlene i midten ødelegger for romantikken.

I alt seks «kjærlighetsseter» er plassert i Edda 2, og i følge konstituert Jorunn Kristensen, er stolene plassert litt for seg selv i salen.

– Vi har lenge ønsket å få til en sal med loveseats, og nå fant vi endelig en fin plass til det. Erfaringer fra andre kinoer er at dette er seter som ofte blir solgt først, så vi er spent på hvordan interessen vil være her, sier Jorunn Kristensen.

Hun forteller at de øvrige setene vil ha mulighet til å lene ryggen tilbake. På første rad er blir det ekstra luksus med egne puffer som man kan hvile beina på.

– Sakkosekkene som ble kjøpt inn før sommeren har også fått bli med videre, og ligger nå inne som plasser man kan kjøpe i billettsystemet, sier Kristensen.

Første visning i den «nye» salen blir i dag.

Tekniske oppgraderinger

I tillegg til oppgradering av stolene i Edda 2, er det også foretatt utbedringer i Edda 4 og 5, på den tekniske siden.

[annonse]
Edda 5 får nytt lerret og en del oppgraderinger på lydsiden.

– Edda 5 er en sal mange liker veldig godt, og nå gjør vi noen oppgraderinger som vil gjøre den enda bedre, sier Jorunn Kristensen.

– Edda 4 er en sal som har stått på vent lenge, så vi er veldig glad for at vi nå får nytt og større lerret, samt veldig mye bedre lyd. Resten av salen håper vi å kunne oppgradere i løpet av høsten, legger hun til.