Rundt 60 personer møtte opp i Skudeneshavn da det var Tjenestejenta lillemor (Stine Haraldsdatter S. Sørensen) som hadde med seg spennende nytt.

Møt kunstmaleren Conrad

Skrevet av Ann Kristin Andreassen
26.07.2019 08:45

På søndag er det tid for siste byvandring med teatervri i Skudeneshavn for sommeren.

SKUDENESHAVN: Hver søndag i juli har besøkende i Skudeneshavn fått et møte med ulike rollefigurer på en spennende reise i byens historie. 

Førstkommende søndag er det tid for årets siste, og publikum får møte kunstmaleren Conrad som skal vise byens idyll og arkitektur.

– Vi har endret manuset litt fra i fjor. Det har blitt gjort litt justeringer, og så har vi jobbet med materialet og tilpasset det etter erfaringer med guidet turer. Det er litt mer interaktivitet med publikum nå, det er noe vi har jobbet med. Det er jo veldig spennende; vi går gjennom ting og har planen klar, men vi får ikke testet det ut, det er ingen prøver med publikum, fortalte Elsa Aanensen som er ansvarlig for å organisere skuespillerne, til Karmøynytt tidligere i juli.

Les også: Byvandring med teatervri i Skudeneshavn

Tidligere i juli har publikum fått møte Damå i parken (spilt av Janna Kari Kvinnesland), tjenestejenta Lillemor (spilt Stine Haraldsdatter S. Sørensen) og enkefru Hanna Clausen (spilt av Nina Sele).