«Matbodene har tatt over!»

Skrevet av Ørjan Fjellkårstad
10.02.2020 09:34

LESERINNLEGG: I leserinnlegget «bypulsen» skrevet Arild Fagerland 28.01.20 på peikte han mange viktige påstandar.

Har matbodene komt for godt?

For å kunne friste innbyggerane med et attraktivt uteliv er det det viktig at serveringsplassane har like vilkår, noko som dessverre ikkje er en realitet i dag.

Himasittaren med kjøpemat på fanget er et velkjent fenomen i dag.

Bransjen treng en politisk retning som sikra at regelverk for servering og måtene å kunne servere mat og alkohol blir satt på dagsorden. Slik det er i dag har det blitt skapt forskjellige konkeransegrunnlag for aktørar som selg og driv med matleveranse.

Patriotismen er en del av oss som bur og åndas for å støtte lokale bedrifter og forretninger. En egenskap som kan få uteliv på Karmøy på rettsspor og skape en oppblomstring. Men her må endring til, like vilkår for alle innen servering og utelivsbransjen. 

Eit resultat for likebehandling i restaurant bransjen vil lokalbefolkninga merke godt, få matbodene vekk fra gatene og inn i lokale. Det vil tvinge patriotismenen og himasittaren til å få mulighet å sette seg ned for å spise og drikke i sin egen kommune.

Hilsen en innflytter til Karmøy.

Ørjan Fjellkårstad

Debatt
Karmøynytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.