Landslagslegende til Avaldsnes

Skrevet av appexdev
07.04.2011 11:30 - OPPDATERT 07.04.2011 13:30

 

-Mmadu skal styrke oss på trenersiden og skal selvfølgelig også spille, sier dametrener Jan Tore Jåstad. -Hun vil bli et referansepunkt, og være med å sette standarden for hvor nivået i norsk toppfotball ligger, sier han.
 
Midtbanespillere har flere år i norsk toppserie bak seg og spilte blant annet under Tor Martin Hegrenes i Amazon Grimstad. –Hun er en meget bra fotballspiller med bøttevis av erfaring, sier Hegrenes. -Med henne på laget får de en spiller som er en legende i Nigeria og det finnes knapt noen i Norge som har den erfaringen hun har, sier han.
 
Mmadu er 33 år gammel (34 i mai) og spiller sentral midtbanespiller. – Selv om vi får inn en så god fotballspiller endrer ikke det målsettingen for laget. Vi har som mål å bite oss fast rundt midten av tabellen, sier trener Jåstad.
 
-På sikt ønsker vi å etablere et toppserielag på Haugalandet, Mmadu vil hjelpe oss å vise hvor nivået ligger, avslutter en fornøyd Jåstad. 
 
I forhold til Cecilie Pedersen så er det ikke noe nytt i saken, sier Jåstad. -Jeg har vært her i 3-4 måneder nå, men har enda ikke truffet Cecilie, sier Jåstad. 

Les mer om:

Tv-haugaland Sport