Georg Lunde og Reidar Kvinnesdal på servicetorget er klare for nye åpningstider og digitalisering.

Korter ned åpningstidene

Skrevet av Ann Margit Grønstad
18.10.2019 08:39 - OPPDATERT 18.10.2019 09:02

Karmøy kommune endrer åpningstidene sine og satser på selvbetjente digitale løsninger.

KOPERVIK: Fra 1.november får rådhuset og servicetorget nye åpningstider, og disse blir noe kortere enn tidligere. Servicetorget har til nå holdt åpent fra kl. 07.30 - 15.30, og dette blir endret til kl. 09.00 - 15.00. Rådhuset og sentralbordet vil ha åpent fra 08.00 - 15.30, også noe kortere enn før.

– Bakgrunnen for at vi gjør dette er at vi ser at innbyggere og næringsliv har endret måten de ønsker å kommuniserer på. Vi ønsker å kunne forbedre oss ​og å legge til rette for fremtidsrettede tjenester, og da kan vi bruke den ekstra tiden vi nå får til det, sier personal - og organisasjonssjef, Gyda Dickson.

Hun forteller at de har som mål å kunne tilby enkle selvbetjente digitale løsninger gjennom kommunens nettside og å bli bedre på å kommunisere gjennom sosiale medier som Facebook. Hun understreker at ​medarbeiderne på servicetorget fortsatt vil være tilgjengelige og klare til å yte veiledning og hjelp til de som trenger det. 

Får ny kommunikasjonssjef

Leder for servicetorget, Georg Lunde, forteller at Karmøy kommune til nå har hatt de lengste åpningstidene i Rogaland. Han tror ikke innskrenkingen av åpningstidene vil ha noe stor betydning for innbyggerne eller for servicen.

– Det er svært få henvendelser før kl. 09 om morgenen, og vi vil nå derfor kunne bruke denne tiden før åpning til å fokusere på annet kommunikasjonsarbeid, sier han. Snart får også kommunen sin første kommunikasjonssjef, og både Dickson og Lunde ser frem til å få denne på plass.

– Med den nye kommunikasjonssjefen har vi mulighet til å forbedre oss og å skape en enda bedre dialog med innbyggerne, sier Dickson. 

 

 

 

 

 

 

Debatt
Karmøynytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.