Bente Øyen Selsaas fikk en hektisk innspurt før sønnens konfirmasjon.

Konfirmasjonsgjestene rammet av streiken

Skrevet av Øystein Merkesvik
26.04.2019 08:01 - OPPDATERT 26.04.2019 10:01

HELGANES: Samtlige av SAS sin avganger fra Haugesund Lufthavn, Karmøy har vært innstilt i morgentimene som følge av at 1.400 piloter i flyselskapet er tatt ut i streik.

Blant dem som har fått merke konsekvensene på kroppen er Bente Øyen Selsaas fra Norheim som skal ha konfirmasjon for sønnen i morgen. 

Alternative løsninger

Familien hennes som skulle reise fra Molde fikk i går beskjed om at flyene var kansellert, og at de måtte finne alternative løsninger for å komme seg til Karmøy.

– Min mor skulle ha kommet med fly i går, men det ble kansellert. Hun måtte da kjøpe nødbillett hos Norwegian og booke om, forteller hun til Karmøynytt.

Lang kjøretur

Mens moren kunne plukkes opp på Helganes i morges var situasjonen en helt annen for broren, svigerinna og de tre barna deres som skulle fly fra Molde til Karmøy i morges for å delta i den store familiebegivenheten.

– De kastet seg i bilen i 01-tiden i natt og er ventet til oss i 12-tiden i formiddag. Da har de kjørt i 11 timer for å rekke frem, sier hun.

Mange rammet

Dermed ser det ut til at familien på Norheim får feire konfirmasjon som planlagt i morgen. I følge SAS vil rundt 60.000 passasjerer bli rammet av streiken bare i dag. På Helganes er det allerede varslet at avgangene klokken 15.30 og 18.15 til Oslo er innstilt.

Innstilte avganger fra Helganes fredag morgen.

Les alt om:

Karmoynytt