«Kommunestyrerepresentanter fra Haugesund og Karmøy aktiv i Rogaland fylkeslag av NBF»

LESERINNLEGG: 23-25 oktober, 2020, arrangerte Rogaland fylkeslag sitt årsmøte og høstmøte i Stavanger på Hotel Thon ved Breiavannet. Det var et spennende møte, der de tok opp mange interresante ting. Bl.a. hvordan en kan bruke telefonen/iphone hvordan en kan gjøre hverdagen lettere for synshemmede. En hadde og opp saker hvordan en kan aktivisere medlemmene i Rogaland fylke. 

Når man får et synstap så er det lett for en å bli passiv i samfunnet. 

Ny leder i Rogaland fylkeslag ble Vibeke Annett Bjørgengen Kaarstad, fra Stavanger, nestleder ble Elena Daniela Trifan-Østebøvik, fra Karmøy. I tillegg så har fylkeslaget i styret, Johnny Stangeland, som er kommunerepresentant fra Krf, Karmøy, og Thor Dagfinn Bjelland, som er bystyre representant for AP, Haugesund. 

Det er en stor styrke for et fylkeslag til å ha kommunerepresentanter med i styret i et fylkeslag for blinde og svaksynte. Stangeland og Bjelland, har god kontakt med sine lokale politikere, fylkespolitikere og rikspolitikere/stortingsfolk fra sine parti. Disse 2 viste godt igjen på fylkesårsmøtet i Rogaland, der de hadde mange gode kreative innspill. 

Undertegnede er med i Rogaland fylkeslag over flere år, og var tilstede på årsmøte og høstmøte i Rogaland fylkeslag av Norges Blindeforbund. 

En ting som synshemmede var opptatt av, var ikke minst dette med å ha et arbeid som synshemma. 

 


Tore Nærland, Bryne

Debatt
Karmøynytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.