Geir Harald Skorpe med to ferske eksemplarer av Sabbamagsinet.

Klubben gir ut sitt første magasin: – Jeg tror mange fikk seg en overraskelse

I flere måneder har en liten redaksjon fra SK Vedavåag Karmøy jobbet i det stille med et eget klubbmagasin. Fredag og lørdag forrige uke ble resultatet endelig kjørt ut.

SPORT: – Jeg tror mange fikk seg en overraskelse fredag og lørdag, forteller Geir Harald Skorpe, som har vært medlem i redaksjonen som har sydd sammen den aller første utgaven av Sabbamagasinet. Magasinet er trykket opp i 2000 eksemplarer.

Inspirasjonen forteller han kommer fra Haugar sitt magasin, og klubben har pratet lenge om at de har lyst til å gjøre noe lignende.

Resultatet har alle adresser fra Tjøsvoll-brua i sør til Klubben i nord fått i postkassen sin. At magasinet ble til i år er ingen tilfeldighet.

– Vi ble litt imponert av sponsorene våre. De er med oss videre i 2020 selv om koronaen har gjort sitt for mange av dem. De får heller ikke den profileringen de får i løpet av et år, så vi ønsket å lage magasinet. De annonserer gratis. Det er for å gi de litt tilbake på den måten, forteller Skorpe, som har fått gode tilbakemeldinger fra både små og store sponsorer.

Han skyter inn:

– Uten koronaen så hadde ikke bladet kommet ut.

Håper på flere

Resultatet er han godt fornøyd med selv, og håper det blir en årlig utgivelse, men det er ikke bestemt enda.

– Men vi har mange gode saker som vi ikke fikk med dette året, så vi har nok til et halvt blad til neste år også, avslører han.

– Det ha vært kjekt å jobbe med, og vi har jo fordelt oppgavene godt. Kjell Einar Øren har holdt kontroll og gjort mange av artiklene. Vi hadde ikke klart det uten han, kommenterer Skorpe videre.

[annonse]
I magasinet kan en lese om blant annet trener- og spillerutvikler David Rasmussen, håndballavdelingen som ble formelt stiftet i 2012, samt rulleskiavdelingen, for å nevne noe.

– Vi har prøvd å involverer hele klubben, både håndball, fotball go rulleski, forteller Skorpe, som opplyser at magasinet kommer ut digitalt mest sannsynlig i løpet av tirsdagen.

Ble rammet

I mars i år skulle klubben arrangere Eat, Move, Sleep-cup - det første året som ambassadør. Det ble avlyst i tolvte time på grunn av smittefaren, og det første store arrangementet som ble avlyst her lokalt.

I magasinet kommer det frem at klubben igjen får være ambassadør i 2021.

Skorpe forteller at de hele tiden har sagt at de har voldsomt stor forståelse for at arrangementet ble avlyst, og at de ønsker å se fremover.

Debatt
Karmøynytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.