Kampen mot Klepp lørdag endte i seier. Foto: Lise Åserud / NTB
SPORT:

Klatrer opp på tabellen. 0-4 til Avaldsnes

Seier til Avaldsnes.


SPORT: Sandviken reddet tre poeng i siste liten mot Lyn i lørdagens oppgjør. Det ble et målrikt oppgjør mellom Arna-Bjørnar og LSK Kvinner som endte 3-4.

Det så lenge ut til at Lyn skulle sjokkere og få med seg poeng mot Sandviken i lørdagens oppgjør, men en straffescoring i det 90. minutt ga serielederne 2-1 og tre poeng.

Rosenborg var på besøk hos Stabæk i det som skulle vise seg å bli tidvis enveiskjøring fra trønderne. Tabelljumbo Stabæk sjokkerte to ganger da de tok ledelsen både 1-0 og 2-1, men etter det skulle alt handle om Lisa-Marie Utland. Hun scoret tre mål i oppgjøret som endte med 5-2-seier til trønderne.

Da LSK Kvinner gjestet Arna-Bjørnar ga ikke lagene seg før det sto 4-3 på måltavla til fordel for kanarifuglene. Miljana Ivanovic reduserte to ganger for Arna-Bjørnar.

I Oslo var Kolbotn på besøk hos Vålerenga der hjemmelaget til slutt vant komfortabelt 3-0.

Avaldsnes slo Klepp komfortabelt 4-0 og klatret opp på 5.plass.

Sandviken leder fortsatt med ett poeng ned til Rosenborg. De to lagene møtes i neste runde. Lyn er ett poeng over streken, tett jaktet av Klepp og Stabæk på henholdsvis seks og fem poeng.

Debatt
Karmøynytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Avaldsnes kvinnesport