Bjørnar entret scenen som «Captain Jack Sparrow» sist i Norske Talenter, men har andre planer for fredagens live - sending. FOTO: TV 2

Klar for direktesending i Norske Talenter

Skrevet av Ann Margit Grønstad
05.11.2019 09:40 - OPPDATERT 06.11.2019 11:27

Bjørnar Kristoffersen Knudsen fra Kopervik står fredag på scenen under direktesendingen av Norske Talenter.

KOPERVIK: Sist han var på scenen i Norske Talenter stilte han som den pianospillende "Captain Jack Sparrow" og fikk plass videre i konkurransen. Bjørnar Kristoffersen Knudsen er nå klar for å spille seg helt til finalen under fredagens direktesending.

– Det er første gang med live - sending, og jeg håper det blir bra. Da får jeg spilt alt og får bedre sjans til å vise mer. I de andre sendingene er mye klippet bort, sier Knudsen.

Denne gangen har han også med seg tre dansere, som han har utstyrt med lasersverd. Selv stiller han som Luke Skywalker.

– Jeg skal spille en medley av de mest kjente temaene fra Star Wars. Jeg prøver å finne noe som folk liker og som de kan kjenne igjen, men som også er teknisk vanskelig, sier pianisten som tidligere har spilt mest klassisk musikk før han begynte med filmmusikk. 

Bjørnar forteller at det ligger mye øving bak, og at han er godt forberedt til å spille live fredag.

– Det kribler litt i magen, men jeg er ikke så nervøs. Jeg er ganske rolig egentlig fordi jeg er godt forberedt, og så gleder jeg meg veldig. Det hadde vært kjekt å gått videre, men jeg har ikke tenkt så masse på finalen, sier 31 - åringen fra Kopervik. 

 

 

Debatt
Karmøynytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.