T.v. daglig leder Kjetil Alvheim i Odd Hansen AS og Odd Hansen Prosjekt. Her sammen med prosjektselger Asbjørn Hovland.

Overtar som daglig leder av Odd Hansen AS

Skrevet av Ann Margit Grønstad
03.03.2020 11:27 - OPPDATERT 03.03.2020 13:13

Kjetil Alvheim er nå daglig leder av både Odd Hansen Prosjekt, og Odd Hansen AS.

JOBB: Kjetil Alvheim fra Tysvær overtok som daglig leder av Odd Hansen AS 1.mars.

Boligleverandøren, som holder til i Kopervik, består av de to selskapene Odd Hansen AS og Odd Hansen Prosjekt. Alvheim har vært daglig leder av Odd Hansen Prosjekt i sju år, og overtar nå i tillegg rollen som daglig leder av Odd Hansen AS etter Børge Andersen. 

Andersen er hovedeier og vil fortsatt være aktivt involvert i den daglige driften.

Bakgrunnen for at Alvheim overtar som daglig leder skyldes interne omorganiseringer i forbindelse med økt vekst og formalisering av arbeidsoppgaver.

— Vi er i utvikling, og det har vært god vekst. Vi har fått flere ansatte, og vi er nå 18 stykker som er organisert i ulike avdelinger. I den anledning er det viktig å få på plass en god rutine. Min jobb blir å ha fokus på at de ulike avdelingene har det de trenger for å kunne levere fra seg et godt grunnlag, sier Alvheim, som gleder seg over å være på plass i den nye jobben.

— Dette tror jeg blir bra, det er mange kjekke folk her, og det blir kjekt å legge til rette for at de skal kunne gjøre jobben sin. Jeg gleder meg til å ta tak i dette, sier Alvheim. 

Debatt
Karmøynytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.