Kathrine Kirkeleite kan smykke seg med tittelen «Årets hudterapeut 2018».

Kathrine kan bli «Årets hudterapeut 2018»

Skrevet av Camilla Sørensen Wik
27.08.2018 14:36 - OPPDATERT 27.08.2018 16:36

For en drøy uke siden ble Kathrine Kirkeleit gjort oppmerksom på at hun var en av semifinalistene i kåringen av Dermanors «Årets hudterapeut 2018». 

400 hudterapeuter fra hele Norge var blitt nominert til prisen, men Kirkeleit er en av de 15 heldige som ble stemt helt inn i semifinalen. Det er en overveldet Kirkeleit som forteller om da hun fikk beskjeden.

- Det er stas det. Jeg visste ikke at jeg var nominert engang, men det er de snille kundene våre som har sett dette på nettet og stemt og skrevet anmeldelser, sier hun til Karmøynytt.

Sammen med moren driver Kirkeleite hudpleiesalongen K&K velværesenter på Åkra. Salongen har de drevet sammen i 13 år.

– I dag er vi blitt en relativ stor salong med seks ansatte totalt, forteller hun fornøyd.

15 skal bli til tre 7. september blir det avgjort hvilke tre av de 15 semifinalistene som går videre til finalen. Etter at Kirkeleit gikk ut på Facebook og takket for alle stemmene har flere gratulasjoner og stemmer tikket inn.

– Det er en stor motivasjon å få være med på noe sånt. Jeg hadde aldri tenkt at jeg skulle stå her. Jeg er helt imponert over alle de trofaste kundene som har gått inn og stemt, forteller hun.

Det er fjerde året på rad at den landsomfattende kåringen avholdes, og de tre finalistene som til slutt blir stemt frem vil bli sendt på Dermanors årlige seminar. Under seminaret vil en fagjury kåre en vinner ut fra fastsatte kriterier.

Les mer om:

Karmoynytt