Illustrasjonsbilde fra Karmøygeddon.

Karmøygeddon: Nå er avgjørelsen tatt

Mange har ventet på avklaring på hva som skjer med den 17. utgaven av Karmøygeddon.


KULTUR: Tirsdag besluttet Karmøygeddon seg for å avlyse den 17. utgaven av festivalen som skulle etter planen gå av stabelen 30. april til 2. mai i år.

– Grunnen for dette er situasjonen rundt koronaviruset og at myndighetene ikke ønsker eller godtar større forsamlinger av mennesker grunnet spredning av viruset. Vi i Karmøygeddon må også være med på denne dugnaden og ta ansvar for å bekjempe dette viruset, så derfor, sammen med myndighetene, så er det besluttet å avlyse Karmøygeddon dette året, skriver festivalen i en pressemelding.

Festivalen opplyser at de jobber med å få alle bandene på årets festival til å stille til neste år, og prøver også å få inn et par ekstra.

– Info om bands til neste års festival vil komme fortløpende og festivalen finner sted i Kopervik 6.-8. mai 2021.

– Dette blir absolutt en tøff tid for Karmøygeddon og vi håper at vårt publikum står ved oss og ikke løser inn billettene. Det ser også ut til at våre lokale sponsorer blir med oss videre, så det gir oss absolutt inspirasjon til videre drift, skriver festivalen videre.

Debatt
Karmøynytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.