Biblioteksjef Hanne Mulelid.

Karmøydebatten utsettes

Paneldebatten «Til beste for Karmøy» skulle blitt avholdt neste torsdag i hovedbiblioteket i Kopervik, men debatten er nå utsatt på ubestemt tid.

KOPERVIK: Torsdag 23. april skulle det igjen vært klart for Karmøydebatten som arrangeres av Karmøy Folkebibliotek i samarbeid med Karmøynytt. 

Debatten streames av Karmøynytt, og temaet skulle denne gangen vært «Til beste for Karmøy». Harald Dale var satt til å lede diskusjonen om hvordan man kan samle Karmøy med sine tre byer til ett «rike», men nå er debatten utsatt på ubestemt tid. 

— Vi avlyser ikke, men vi har valgt å utsette det. Vi kom frem til at det var mulig at det ble for mange på scenen. Det kan være inntil ti personer i et større rom, og vi vurderte å flytte debatten til et større lokale, men kom frem til at siden vi er litt stuss, og siden vi vil gå foran med et godt eksempel, så utsetter vi det og venter til ting er litt mer avklart, sier biblioteksjef Hanne Mulelid. 

Når det igjen blir klart for Karmøydebatten er hun usikker på.

— Om det blir på denne siden av året vet jeg ikke. Det er mulig at det ikke blir før til høsten, men folk er jo litt sulteforet, sier Mulelid.

Debatt
Karmøynytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.