Fotograf Maiken Therese Osaland.

Karmøy-fotograf tilbake på fotolandslaget

Bildet «Time to leave the circus» er tatt ut til å være med på landslaget.


FOTO: Maiken Therese Osaland fra Avaldsnes er igjen tatt ut på landslaget i fotografi for World Photographic Cup 2021.

– Det føles helt fantastisk å skulle få muligheten til å representere Norge i fotografi andre året på rad. Det er utrolig kjekt og ikke minst motiverende å få en slik anerkjennelse på et bilde som jeg har lagt mye arbeid i, forteller hun til Karmøynytt.

Hun deltar med bildet «Time to leave the circus» i kategorien «Illustrasjon/digital art». Til sammen er det seks ulike kategorier og tre fotografier/fotografer i hver kategori.

Osaland forteller at første året på landslaget var både en hyggelig overraskelse og veldig spennende.

– Jeg tror det blir like spennende dette året, om ikke mer. For denne gangen har jeg virkelig gått helt i detaljer når det kommer til bilde jeg har skapt, og har brukt mye mer tid på det. Første året hoppet jeg mer i det og brukte kanskje ikke like mye tid på de innsendte bildene som i år. Så denne gangen håper jeg på at Landslaget vil få en god plassering. Det er utrolig mange flotte fotografier som er blitt plukket ut av Norges fotografforbund, og jeg har virkelig troen på at vi kommer til å gjøre det bra. Jeg krysser fingrene og gleder meg til januar, sier hun.

Osaland deltar med bildet sitt «Time to leave the circus». Foto: Maiken Therese Osaland

Debatt
Karmøynytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.