Jostein Danielsen (t.v.) er ny daglig leder i Haugli Bakeri. Foto: Haugli Bakeri.

Jostein Danielsen (42) er ny daglig leder i Haugli Bakeri

Skrevet av Kent Olsen
12.02.2020 12:38 - OPPDATERT 13.02.2020 10:59

Begynte i stillingen 1. februar.

JOBB: 42 år gamle Jostein Danielsen fra Kopervik er ansatt som daglig leder i Haugli Bakeri.

Det kommer fram i en pressemelding sendt onsdag.

Han kommer fra stillingen som viseadministrerende direktør i Toma Mat AS, og har også erfaring fra dagligvarebransjen blant annet som distriktssjef for Rimi og varehussjef for Ica Maxi i Haugesund. Han er utdannet varehandelsøkonom fra Norges Varehandelshøyskole.

– Vi ser betydelige vekstmuligheter på Haugalandet for en aktiv, lokal aktør som evner å tilpasse seg nye trender og samtidig bygger på gode tradisjoner, skriver eiendomssjef Einar H Hauge i pressemeldingen.

I en kommentar til Karmøynytt skriver Danielsen følgende:

– Jeg ser på dette som en veldig spennende og utfordrende stilling. Inntrykket jeg har fått er at Haugli er en veldig profesjonell bedrift med dyktige ansatte. Jeg gleder meg til å bli kjent med de ansatte og sammen skape ny vekst og nye tradisjoner.

Butikk- og serveringsdriften består i dag av 11 bakeriutsalg/konditori i Haugesund, Karmøy, Tysvær, Sveio og på Stord, og har til sammen 45 millioner kroner i omsetning. I butikkene er det mer enn 70 ansatte i hel- og deltidsstillinger.

Debatt
Karmøynytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.