Bildet fra venstre: administrerende direktør i Østensjø Rederi AS Kenneth Walland og John Ståle Egge i Norwegian Maritime Services.

Johannes Østensjø dy AS kjøper Norwegian Maritime Services AS

Skrevet av Øystein Merkesvik
26.03.2019 20:25 - OPPDATERT 26.03.2019 21:25

NÆRINGSLIV: Bemanningsselskapet Norwegian Maritime Services AS (NMS) med hovedkontor i Åkrehamn, er solgt til Johannes Østensjø dy AS.

NMS ble etablert i 2005, og vil bli drevet som et selvstendig selskap med egen ledelse i Østensjø-gruppen, opplyser selskapene i en pressemelding.

–  Dette er en spennende mulighet for oss. Vi ser Norwegian Maritime Services AS som en god platform for videre vekst innen alle maritime segmenter. Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid med de ansatte i NMS-gruppen, sier administrerende direktør i Østensjø Rederi AS, Kenneth Walland.

NMS leverer maritim bemanning til rederier i Norge. I tillegg til hovedkontoret i havnen på Åkra har de avdelingskontorer i Polen, Litauen og på Filippinene. Salget omfatter ikke rederiet Oceangoing AS som vil drives videre av eksisterende eiere.

–  Østensjø og NMS vil være en god match, og bidra til en god utvikling av selskapet. Dette vil sikre vekst innen en meget spennende bransje, samt sikre arbeidsplassene for de ansatte på sjø og land, sier John Ståle Egge, styreleder i NMS.

Les mer om:

Karmoynytt