BILDETEKST: Styremedlem i Åkra Fotoklubb, Erik Støylen.

Inviterer til fotoutstilling med Karmøy som tema

Skrevet av Kent Olsen
01.08.2018 12:59 - OPPDATERT 01.08.2018 14:59

ÅKRA: Støylen og resten av gjengen bak Åkra Fotoklubb ser frem til å gjenta suksessen fra i fjor med utstilling under Fiskeridagene, og under selve åpningsdagen på torsdag kommer ordføreren for å åpne utstillingen.

– Vi håper at det kommer flest mulig og ser på oss på åpningsdagen og får med seg de flotte bildene som blir stilt ut, forteller Støylen, som stiller ut to bilder selv.

Han håper at utstillingen kan være med på å trekke flere medlemmer til klubben, og forteller at per i dag er det rundt 20 betalende.

– Vi håper på litt mer medlemmer. Det er jo en salgsutstilling, men det er også en promotering for å vise frem klubben. Blir det salg så er jo det bare en bonus, sier han.

Håper å trekke flere unge

Den relativt ferske fotoklubben hadde sin oppstart i mars i fjor. Nå håper Støylen at de kan trekke til seg flere unge, og har startet en gruppe i klubben for mobilentusiaster.

– Jeg har vært veldig på med mobil. Kameraene blir jo bare bedre og bedre, og du har en del studenter som kanskje ikke har råd til å bruke førti-femti tusen på utstyr. Men de har dagens mobiltelefoner og da klarer de å ta masse gode bilder med dem, forklarer han.

Var med for første gang i fjor

Bare et par måneder inn i oppstarten fikk de være med på Fiskeridagene i fjor med utstilling.

– Jeg var mer nervøs i fjor, men i år så tror jeg det blir mye kjekkere og jeg gleder meg veldig til åpningen, og håper det blir mye folk som kommer innom, avslutter Støylen.

Totalt er det 11 medlemmer som stiller ut nærmere 30 fotografier.

Les alt om:

Kultur Karmoynytt