Arkivfoto, Sabbaløpet

Inviterer bedrifter til jubileumsløp

Skrevet av Øystein Merkesvik
25.04.2019 13:02 - OPPDATERT 25.04.2019 15:02

VEAVÅGEN: Onsdag 1.mai arrangerer SK Vedavåg det tradisjonsrike Sabbaløpet. Dette året har løpet 30-års jubileum, noe som fører til at klubben satser i nye baner. 

– Det er nytt i år at vi utfordrer lokale bedrifter til å delta. Så langt er det flere som har meldt seg på, sier Randi Bratthammer Rauan som er faglig Leder i SK Vedavåg.

Lavterskeltilbud

Sabbaløpet er på 8,3 kilometer og målet er at flest mulig skal gjennomføre, i sitt eget tempo.

– Meningen er at dette skal være et lavterskeltilbud for alle. Her er det rom for hele spekteret, uansett hvilken form man er i, sier hun.

Randi Bratthammer Rauan forteller at påmeldingen både til bedrifter og blant øvrige deltakere er god, og at de ligger an til å få en større totaloppslutning enn tilbake til 90-tallet.  

– Vi har rundt 150 påmeldte så langt i år, mens det var 158 totalt som deltok i fjor. Vi satser på to hundrede deltakere på startstreken på onsdag, sier hun.

Premiering

Påmeldingen er fortsatt åpen for alle som vil delta og arrangøren lokker blant annet med trekning av premie til bedrifter som melder på fem ansatte eller flere.

I tillegg til løypa på over åtte kilometer blir det også dette året Minisabben for barna. Start og målgang for begge løpene er ved Storhall Karmøy.

Også dette året blir det Minisabben for de yngste løperne. Arkivfoto

Les alt om:

Sport Karmoynytt