4.klasse ved Stokkastrand skole ble beste klasse på Karmøy av alle 1.-4. klassene i Beintøft-aksjonen 2019. Foto: Gro Anita Solvig Arnesen

— Inspirerende for elevene som ser at det nytter å være med

Skrevet av Ann Margit Grønstad
13.02.2020 10:07 - OPPDATERT 13.02.2020 20:33

4. klasse ved Stokkastrand skole har gått lengst av alle 1.- 4. klassene på Karmøy i Beintøft-aksjonen.

STOKKASTRAND: Årets Beintøft-vinnere ble kåret i fjor høst, og det var da 6c ved Grindhaug skole som ble trinnvinnere av landets største gå-til-skolen aksjon.

Overraskelsen var derfor stor da 4.klasse ved Stokkastrand skole onsdag fikk besøk av de ansvarlige for Beintøftaksjonen i Karmøy.

Det viste seg at de hadde vunnet «Beste klasse på 1.-4. trinn 2019». Til sammen har klassen gått og syklet 7677 km., og noe som gav dem en 61. plass i den nasjonale konkurransen. 

Rektor ved Stokkastrand skole syns det er positivt at Karmøy kommune har en egen premiering, og tror at det kan motivere flere til å bli med.

— Det er fantastisk at de vant, og det er inspirerende for elevene som ser at det nytter å være med. Vi har jobbet i mange år med at de skal bli flinkere til å gå og sykle til skolen. Vi pleier også å ha våre egne konkurranser, og rett etter påske drar vi i gang det vi kaller «sunne, friske barn», sier Elia Aase, som kommer til fortsette å motivere elevene til å ta bena fatt til skolen.

4.klasse mottok diplom fra politiet, og ble premiert med en friluftsdag på Lindøy. 

 

Debatt
Karmøynytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.