– I kveld vinner vi

ODDSTIPS: Stadig like i nærheten, så tippeformen er egentlig god. To av tre sist og denne gang tror vi oddstrippelen sitter. Her er tips til midtukerunden i Eliteserien.

Ålesund - Jerv H. Jerv var svake sist og tapte hjemme mot Odd. De er ikke bedre borte. Ålesund vant sterkt borte mot Sarpsborg 08 og skal ta denne. Oddsen er i skrivende stund 1,50. Det gjelder (som det ofte gjør hos vårt statlige tippeselskap) å levere før oddsen settes ned.

Lillestrøm - Vålerenga H. Hatoppgjøret fremfor noe i norsk fotball. Kanarifugler som flyr høyt mot et Vålerenga i (sedvanlig) poengkrise. Fagermo & co har presset på seg. Vi tror ikke det vil hjelpe og spår H til 2 i odds.

Sarpsborg 08 - Molde B. Den siste kampen på trippelen går torsdag. Vi håper vi fortsatt henger med og at det da dreier seg om borteseier til Molde. De har ofte slitt nettopp i Sarpsborg, men skal ha større kvalitet og bredere tropp. Vi tror på borteseier til 2,35 i odds.

Totalodds 7.05 og vi setter 250 kr. Eventuell premie vil da bli 1762,- kr.

Merk: Tipsene er basert på Norsk Tippings odds og tippekupong, men er ellers ikke på noen måte knyttet opp mot Norsk Tipping. Karmøynytt presiserer at dette er et underholdningsprodukt uten garanti for gevinst og at du selv er ansvarlig for spillene du leverer. Blir spillingen et problem, så er det hjelp å få her: Hjelpelinjen, tlf 800 80 040.