«I dag feirer vi endelig med kake»

Skrevet av Kent Olsen
15.11.2019 13:00 - OPPDATERT 15.11.2019 14:13

Vi feirer våre 1000 abonnenter.

LEDER: «Det er i motbakke det går oppover» er et kjent ordtak for mange. Et ordtak som plutselig ble vår hverdag da vi la ned papiravisen og satset hundre prosent på våre nye, digitale flater tidligere i år.

Jeg skal ikke legge skjul på at det har vært en kamp. Vi har tatt steg for steg, og sakte, men sikkert har det gått oppover. Sakte, men sikkert har flere tegnet abonnement hos lokalavisa si. Sakte, men sikkert har vi sett at dette er levedyktig.

Troen har vi alltid hatt. Troen på at Karmøy fortjener ei lokalavis, men også ikke minst behøver ei lokalavis for å styrke mediemangfoldet. Det gjør både oss og andre konkurrenter bedre, til alle karmøybuers fordel.

Så derfor feirer vi endelig med kake etter å ha nådd en milepæl.

Det er viktig å feire små seire så vel som store, men det som er enda viktigere er å ikke hvile på laurbærene. Vi har fortsatt en lang vei å gå, men med karmøybuens støtte kan vi utføre mye god journalistikk.

Vi har også fått et nytt tilskudd i besetningen med Ann-Margit Grønstad fra Vormedal, og vi gleder oss til fortsettelsen.

Nå går vi snart inn i det nye året, med ny giv og nye og spennende prosjekter på gang. Vi har nylig investert i streaming-utstyr og ser at det er et stort potensiale til å utvikle dette videre på våre flater for å tilby enda mer til våre lesere.