Hyve Suomi!

Vi prøver oss på litt utfordrende landslagsfotball i denne utgaven av Tipp med Tveit. Nations League byr på mange spennende oppgjør, men Norge borte mot Sverige tør vi ikke satse penger på. Norges forrige motstander prøver vi oss heller på.

Finland - Bosnia & Herzegovina H. Nettopp verdensmestre i hockey og bedre på is enn på gress, men vi prøver oss på en risky hjemmeseier her. Bosnia er tighte og slipper inn få mål borte. Finland er likevel i fremgang og skal ha muligheter her. Hjemmeseier gir pene 2.50 i odds. 

Serbia - Slovenia H. Serbia var gode. Det var vi også, og litt heldige. Vi tror ikke Slovenia er verken så gode eller så heldige. Serbia skal ta dette til en forsiktig 1,43 i odds fra statens eget tippeselskap. (Spilles søndag)

Tsjekkia - Spania B. Tsjekkia med sterk hjemmeseier mot Sveits i uka, men mot Spania skal det bli tøffere. Spanjolene kommer fra 1-1 mot Portugal og scorer ikke mye mål for tiden. Det kan bli et problem, men vi tror på en knepen borteseier til 1,70.(Spilles søndag)

Totalodds blir 6,08. Satser du 250,-  kr blir premien 1519,- kr.
Innleveringsfrist: Lørdag kl 18:00. Vi ønsker lykke til.

Merk: Tipsene er basert på Norsk Tippings odds på produksjonstidspunktet, men er ellers ikke på noen måte knyttet opp mot Norsk Tipping. Karmøynytt presiserer at dette er et underholdningsprodukt uten garanti for gevinst og at du selv er ansvarlig for spillene du leverer. Blir spillingen et problem, så er det hjelp å få her: Hjelpelinjen, tlf 800 80 040.