Hun skal lede byen

KARMØY: Det var stor spenning rundt hvem som skulle bli ny daglig leder for Byen vår Kopervik. Torsdag kveld ble det offentliggjort at det er Inger Karin Damm som skal ta på seg rollen.

Under julegateåpningen i Kopervik gikk den nye daglige lederen i front og ledet fakkeltoget frem til parken i Kopervik.

– Jeg gleder meg stort. Jeg håper medlemmene i Byen vår Kopervik kommer til å merke en forandring nå som jeg er på plass. Jeg er vokst opp rett utenfor Kopervik og har alltid hatt en sterk tilhørighet og brukt byen. Jeg ser et stort potensiale i byen, sier hun.

Hun starter i den nye jobben neste uke og har allerede planene klare for hvordan hun skal utvikle Kopervik.

– Jeg må begynne å snakke med alle medlemmene og høre hva de tenker og hvilke visjoner de har. Det er vi som skal realisere drømmene sammen. Jeg ønsker å få folk mer bevisste på hvor viktig det er å bruke byen vår og hvilket mangfold Kopervik har.

Utfordringer Tidligere har hun jobbet i et engasjement i Sildajazzen noe hun fortsetter med. Hun driver også eget firma hvor hun selger barneklær. Hun har utdannelse innen varehandel og har drevet en del butikker.

– Jeg har en allsidig bakgrunn, så jeg føler jeg har det som trengs for å være godt rustet til jobben.

– Hva kan bli utfordrende?

– Det er mange utfordringer, men de største utfordringene i bysentrum kontra et kjøpesenter er å få alle til å gå i takt. Alle har forskjellige interesser, så det blir viktig å kunne tilby det kundene vil ha. Jeg ønsker meg et Kopervik der du får tak i alt du trenger og kanskje litt til. Jeg ønsker at folk skal være brukere av byen og at de skal ha Kopervik som førstevalg når de skal ut å handle. Jeg er klar på at vi skal få det til.

Saken fortsetter under annonsen.
[annonse]

Les mer om:

Karmoynytt