PÅ DEN RØDE LØPEREN: David Hasselhoff under årets Golden Globe. Foto: Skjermbilde fra TV2.

Hasselhoff nevnte haugesunder under Golden Globe

Skrevet av Elizabeth Huanca Vold
11.01.2016 22:21 - OPPDATERT 11.01.2016 23:21

GOLDEN GLOBE: Da David Hasselhoff gjorde et show i Oslo i 2013 fikk han låne jakken til haugesunderen André Torgersen. Hasselhoff husker fremdeles episoden og forteller til TV2s reporter på den røde løperen at jakken til André luktet rart.

– Det var veldig morsomt og kult å bli nevnt av David Hasselhoff under Golden Globes. Det er jo ganske spesielt at han fremdeles husker denne hendelsen. Men jeg skjønner ikke helt hva han mener med at jakken luktet rart – det er sikkert bare fordi han er vant med old spice, forteller André Torgersen.

Her kan du se TV2-intervjuet med David Hasselhoff

Så på Baywatch-jentene hver dag

Haugesunderen har truffet Baywatch-stjernen personlig to ganger og er stor fan av den populære serien fra 90-tallet. Torgersen har sett alle sesongene av serien og forteller at Baywatch var en stor del av tenårene – men ikke på grunn av Hasselhoff.

– Det å være fan av David Hasselhoff, har blitt en intern spøk med kompisene mine som har gått litt for langt. Jeg pleide å si at jeg ikke så på Baywatch på grunn av damene, men fordi David Hasselhoff var så kul. Det stemmer selvsagt ikke, i tenårene satt vi jo benket foran tv-skjermen hver eneste dag for se på Pamela og de andre jentene.

STOR FAN: André Torgersen har sett David Hasselhoff flere ganger. Her under "We Love the 90s" på Telenor Arena. STOR FAN: André Torgersen har sett David Hasselhoff flere ganger. Her under "We Love the 90s" på Telenor Arena.