Det var Espen Simonsen som ble funnet død i hjemmet sitt forrige mandag. Foto: Privat / Sør-Vest-politidistrikt
Mistenkelig dødsfall i Skudeneshavn:

–⁠ Har fått tips, men ønsker flere

Går ut med bilde av avdøde.


SKUDENESHAVN: Det er en uke siden Espen Simonsen (32) ble funnet død i sitt hjem i Skudeneshavn. 

Nå opplyser politiet at det har kommet inn flere tips i saken, og enkelte av disse blir fulgt opp i form av etterforskningsskritt. 

– Vi må, av hensyn til etterforskningen, være tilbakeholdne med hvilken informasjon vi har. Vi er fortsatt interessert i tips som kan si noe om avdødes bevegelser i tidsrommet 17. februar til formiddagen 20. februar. Overvåkningbilder eller -film fra området Skudeneshavn er særlig ønskelig, sier politiadvokat Kristin Aasberg Ueland.

Espen Simonsen hadde mørkt, kort hår, omlag 183 centimeter høy og hadde slank/normal kroppsbygning.

Publikum som har opplysninger i saken kan ta kontakt med politiet fortrinnsvis på https://tips.politiet.no/sor-vest/ eller på telefon 02800. 

Fortsetter med vitneavhør 

Videre skriver politet at saken fortsatt etterforskes som et mistenkelig dødsfall, og at de fortsatt jobber med å avklare hendelsesforløpet. 

Avdøde ble funnet med skader på kroppen, og obduksjonen har foreløpig ikke gitt svar på dødsårsak. 

– Politiet har gjennomført en rekke vitneavhør, også gjennom helgen. Dette arbeidet vil fortsette, i tillegg til gjennomgang av beslag. Vi ønsker ikke å si noe mer om hva som er beslaglagt. Det er ikke foretatt pågripelser i saken, sier politiadvokaten.

Boligen til avdøde er fortsatt sperret av, da det fortsatt pågår undersøkelser på stedet.

Politidistriktet får bistand av Kripos, både til taktiske og tekniske undersøkelser, sier Ueland.

Politiet har ingen ytterligere opplysninger å dele i saken per nå.

I helgen lag Skudenes UIL sitt håndballag ut en melding på sine Facebook-sider. Der ba de både spillere og tilskuere som var til stede i hallen under G12 og J13 sine kamper den aktuelle helgen om å registere seg. 

«Vi har satt opp en liste på alle vi kom på var der og tlf nr på de vi har. Politiet ønsker nå også e-mail til alle ettersom de skal sende ut spørreskjema til alle. Vi og politiet setter utrolig stor pris på om dere kan sende meg navn på alle dere kommer på var der og inkludere mailadressene på de dere kommer på. Til barna må vi bare sette opp en foresatt», står det i meldingen.