Kopervik Havn. Foto: Tor Inge Vormedal.

Har akseptert bud på Kopervik Havn

Skrevet av Kent Olsen
20.08.2019 11:46

Karmsund Havn aksepterte torsdag 1. August et bud på den 16.000 kvadratmeter store eiendommen Kopervik Havn.

KOPERVIK: Karmsund Maritime Group fikk budet sitt på Kopervik Havn akseptert 1. august under forutsetning av Havnerådets godkjenning. 

– Karmsund Maritime Group AS ser potensial i bygningsmassen og et stort utviklingspotensial i Kopervik Havn. Vi mener at vi med små modifikasjoner, og innen kort tid, kan starte opp vår produksjon og samle vår virksomhet slik bygningsmassen fremstår i dag. Samtidig vil vi se på muligheten for utvikling av eiendommen for et «Senter for Maritim Teknologiutvikling» med innslag av kultur og bolig, uttaler daglig leder i Karmsund Maritime Group AS, Ann Helen Hystad, i en pressemelding sendt tirsdag 20. august. 

­– Karmsund Havn er glade for at Karmsund Maritime Group AS v/Ann Helen Hystad kjøper havnetomten. Vi mener dette er en kjøper med gode tanker om videre utvikling av havneområdet og som ønsker god byutvikling i Kopervik. Overskuddet fra salget vil reinvesteres i havneområdet på Husøy, kommenterer havnedirektør Tore Gautesen.Ann Helen Hystad i Karmsund Maritime Group AS og havnedirektør Tore Gautesen i Karmsund Havn.  Foto: Karmsund Havn.