Han får ansvaret for kommunens Snapchat-konto

Skrevet av Kent Olsen
04.03.2019 13:31 - OPPDATERT 04.03.2019 14:31

UNGDOM: Kommunen har som mål å være på alle store sosiale medier, og har nylig opprettet en Snapchat-konto med navn «karmoykommune»

Det ble tatt opp under ungdomsrådet mandag, og ballen ble spilt til ungdommene.

– Det er en typisk arena der en treffer unge, sa formannskapssekretær Lene Yvonne Kvilhaug, som fortalte ungdomsrådet videre at en har laget noen retningslinjer for publisering.

Og Vedøy Abrahamsen meldte seg frivillig til å ta ansvar for kontoen, og foreslo at en eller to fra hver skole skal disponere kontoen.

– Jeg er jo ikke en så enormt kul mann at jeg kan gjøre alt, så jeg tenker at vi må være flere som gjør det, og at den blir brukt av flere. Jeg følger noe som heter Maritim Karriere, og der bytter de på det, at det er forskjellige folk som har den. Noe slikt kunne vært bra, sier Vedøy Abrahamsen.

Han ser for seg at kontoen kan være med å løfte frem flere ting de ønsker å få opp politisk, og en får også mulighet til å ta imot innspill fra andre som følger.

At det er ungdommen som skal disponere Snapchat-kontoen ser han også på som et «must».

– Alt annet hadde ikke funket. Det er supert at ungdommen skal disponere det. Det er jo ungdommen som er målgruppen.

– Er det rett arena å treffe ungdommen på?

– Ja, det tror jeg at det kan være, hvis vi gjør det rett og bra. Facebook funker ikke helt Det er litt ut, avslutter han.

Les mer i onsdagens utgave av Karmøynytt.

Les mer om:

Politikk Karmoynytt