Johnny Angelund.

Gjør suksess med ettermiddagskonserter

Har solgt ut de fleste ettermiddagskonsertene på Ovenpaa i Kopervik. Nå er Johnny Angelund klar med nye navn.

KULTUR: Ettermiddagskonsertene på Ovenpaa har vært et nytt og populært innslag i Kopervik.

– Det har vært kjempepopulært, og både publikum og artister har satt veldig stor pris på dette. Mange liker konseptet med å sitte godt og nyte en kaffe, vin eller ei øl med en rolig setting. Vi har faktisk solgt ut de fleste av disse konsertene, forteller Angelund som har ansvar for arrangementet.

Nå er han klar med tre nye navn på plakaten til neste år.

– Vi har sett at blues har funket meget godt på disse ettermiddagskonsertene, og vi følte at vår største lokale profil Bjørn Berge passet meget godt i konseptet vårt. Det har også vært veldig mange som har spurt om vi ikke kunne få han til Kopervik, forteller Angelund, og fortsetter:

– Anders Jektvik er en av de artistene som kommer til å slå til for fullt neste år med ny musikk ute. Pluss hans konsept og musikktype passer meget bra med litt nedpå stil som ofte ettermiddagskonsertene har.

Samtidig bekrefter han også et tredje navn til konseptet.

– Vi har også i dag fått bekreftet at Peter Nande & Tim Lothar fra Danmark vender tilbake også på ettermiddagskonseptet 28. mars. Disse spiller jo også blues og sist de var her så var det utsolgt og kjempestemning, forteller Angelund.

Bjørn Berge spiller på Ovenpaa 14. mars og er aktuell med sitt nye album «Who else?». Anders Jektvik spiller 7. mars.

Debatt
Karmøynytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.