Karmøy rådhus. Karmøy rådhus.

Går i gang med ny kompensasjonsrunde

Det er nå klart for å dele ut de resterende midlende i den fjerde kompensasjonsrunden, og denne gang er det 2,6 millioner kroner som skal fordeles på lokale virksomheter.

KORONA: Karmøy kommune går nå i gang med andre del av den fjerde kompensasjonsrunden.

Det melder kommunen på sine nettsider. 

Det er 2,6 millioner kroner igjen av potten på totalt 3,8 millioner kroner som skal deles på bedrifter som har lidd økonomisk under pandemien. 

Fristen for å søke om støtte er 16. november.

– Virksomheter som tidligere ikke har fått tildelt midler eller som tidligere har falt helt eller delvis utenfor de generelle kompensasjonsordningene kan søke, opplyses det om.

 9. november inviteres det til et seminar for mulige søkere der det vil bli gitt søknad-veiledning. 

Pengene til støtteordningen kommer fra Kommunal- og moderniseringsdepartementet, og målet er å kunne hjelpe lokale virksomheter som er særlig hardt rammet av smittevernstiltak.

– Både ekstrakostnader og bortfall av inntekter kan støttes. Støtte kan gis med inntil 200 000 kroner, opplyser kommunen.

Vilkåret er at virksomhetene må være lokalisert i Karmøy kommune, og det kan kun gis støtte til den delen av virksomheten som foregår innenfor kommunens grenser.

Saken fortsetter under annonsen.
[annonse]
 

Debatt
Karmøynytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.