Fremfører sangene du ønsker å høre


KULTUR: Når Randi Tytingvåg, Britt-Synnøve Johansen og Stavanger Symfoniorkester inviterer til ønskekonsert, oppfordrer de publikum til å dele sine historier til utvalgte låter, og til å stemme fram favorittsangene de ønsker fremført. Kanskje er det en låt som noen har et spesielt forhold til, gode minner og en fin historie. Disse historiene ønsker Britt-Synnøve Johansen, Randi Tytingvåg og Stavanger Symfoniorkester å få vite om

– Det er noe nostalgisk med ønskekonsert. Nå har vi så lyst til at publikum skal få dele sine historier til sine favorittsanger som vi vil fremføre på denne konserten. På denne måten ønsker vi samtidig å få kontakt med publikum, og vi har lyst til å velge ut noen av historiene som vi kan dele videre på selve konsertkvelden, sammen med sangene som publikum har ønsket seg, sier Britt-Synnøve Johansen og Randi Tytingvåg i en pressemelding.

Britt-Synnøve og Randi har gjort et utvalg på drøyt 20 låter, som de begge har et spesielt forhold til, både musikalsk og som historiefortellinger. Nå ber de om publikums hjelp til å stemme fram de mest populære låtene som til slutt vil bli fremført på konserten 21. april. Ønsker kan legges inn ved å fylle i skjemaet her.

 

Les mer om:

Kultur