John Rullestad.

Første navn klare til SILK

Litteraturfestivalen planlegger å gjennomføre festivalen.


KULTUR: Til tross for koronapandemien planlegger SILK-festivalen i Skudenes for gjennomførelse, og avslører de første navnene på årets plakat.

Linn Skåber, Sara Omar, Carsten Jensen, Tore Renberg og Asle Toje er en liten bukett av flere navn festivalen avslører.

– Selv om det er mer enn et halvt år til SILK, fortsetter planleggingen ut ifra de retningslinjer regjeringen har kommet med, senest denne uken. Så må vi selvsagt ta hensyn til eventuelt nye retningslinjer som kommer til høsten. Vi hadde de første navnene klare før koronaepidemien kom, men stoppet opp med å gjøre flere avtaler da, skriver John Rullestad i en pressemelding.

– Det blir nok livlig på scenen når Linn Skåber blir intervjuet om sin ferskeste bok som kommer ut i høst og mye annet som hun har vært med på, kommenterer Rullestad.

Festivalsjefen forteller at de regner med å få flere forfattere klare i løpet av september når de vet mer om hvilke føringer helsemyndighetene kommer med om gjennomføring av kulturarrangementer.

– Vi er optimistiske og har god tro på at det blir SILK-festival av et eller annet slag også i år, avslutter han.

Her er resten av navnene:

Kim Leine
Maren Uthaug
Øystein Morten
Nina Lykke
Arne Torget
Hanna Stoltenberg
Marta Breen
Mikal Olsen Lerøen
Bjørn Hansen

Debatt
Karmøynytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.