Flere avtaler begynner å komme på plass

Drifts- og salgsansvarlig for Storhall Karmøy, Knut Håkon Einarsen, forteller at de nå er i sluttforhandlinger med flere naboklubber.

– Da handler om både trening og kamper. Damelaget til Avaldsnes kommer også til å bruke hallen, sier Einarsen.

Storhall Karmøy har også på plass en fem års-avtale med Danielsen ungdomsskole.

– Vi håper og tror at også barneskolen på Vea kommer på plass her etter hvert, sier Einarsen.

Storhall Karmøy er for hele distriktet, men som den eneste av sitt slag i landet, har også hallen blitt booket av klubber utenfor vårt distrikt.

– Sandnes Ulf og Åsane skal møtes til treningskamp og har booket hallen til denne kampen. Da møtes de to lagene på halvveien. Jeg tror nok at det kan bli flere slike ordninger i fremtiden, sier Einarsen.

Storhall Karmøy åpner onsdag ettermiddag klokken 17.00, og blir dermed den første idrettshallen i Norge som inneholder en flerbrukshall og en fotballbane i internasjonal skala.

– Hallen blir en av de bedre i Norge, og faktisk den eneste innedørsbanen med vanningsanlegg. Gresset er også av toppkvalitet, så her skal forholdene være på topp, sier Einarsen.

Blant de lokale fotballagene har blant annet FK Haugesund booket to kamper i sin sesongoppkjøring i Storhall Karmøy. 15. januar blir det internkamp mot FKH 2, og 9. februar blir det treningskamp mot Vard Haugesund i storhallen. På sikt vil også hallen bli brukt til mer enn fotball.

– Vi har også lyst til å arrangere konserter, messer og landsmøter her, men folkehelsen vil alltid være viktigst. Vi må ikke glemme at vi har klatre-, squash- og treningssenter som kommer til å bli veldig mye brukt, sier Einarsen.

Les mer om:

Sport Karmoynytt