Norvald Kaldheim. Arkivfoto.

Fikk pris: – Jeg er utrolig stolt

Norvald Kaldheim tildelt NFF Rogaland sitt gullmerke.

SPORT: Overraskelsen var stor for Norvald Kaldheim, eller «Mister Avaldsnes», da han fikk en telefon fra kretstinget som ble holdt lørdag. Der fikk han nemlig beskjed at han var tildelt gullmerket.

– Jeg kan ikke si annet enn tusen takk. Jeg trodde det var noe helt annet som var grunnen til at jeg ble oppringt, så dette var overraskende, men jeg er utrolig stort over å bli tildelt gullmerket. Det henger høyt, sier Kaldheim til NFF Rogaland.

I juryens begrunnelse trekker de frem at han strekker seg langt ut over jobben for å engasjere seg i aktiviteten, både for barn, ungdom og voksne, og har evne til å tenke utvikling og se fremover.

– Norvald er en ja-person – alltid smilende, positiv og bidrar til et godt miljø. Han er flink til å hjelpe både kretsen og andre som trenger det. Det gjelder alt fra møterom, låne lokaler, baner, lager for diplomer til henting av klubbene på Karmøy, arrangere kamper, dømme kamper i skolecupen og mye mer, står det i begrunnelsen.

Debatt
Karmøynytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.