Solmarkgården på Åkra.

Fem leiligheter allerede reservert

Skrevet av Kent Olsen
20.08.2018 08:50 - OPPDATERT 20.08.2018 10:50

BOLIG: Fredag formiddag ble de ni leilighetene i det planlagte Solmarkgården-prosjektet lagt ut for salg. Ikke lenge etter var fem reservert.

– Folk har forstått at det skal komme et eller annet ved siden av Nylandsgården. Arne Egil Thorsvik har vært flink til å reklamere om dette prosjektet i Åkrehamn. Det har vi snakket godt og høyt om også, forteller Hege Lund Madtsen fra Eiendomsmegler Vest.

– Var det forventet?

– Vi visste om noen, men det er veldig positivt med så god respons og det viser seg at det er behov for denne type leiligheter i dette markedet, sier Madtsen.

Prisen på leilighetene ligger fra 4 250 000 – 4 750 000 kroner.

– Vi har veldig stor tro på prosjektet. Det er gode størrelser på leilighetene og man kan få opp til fire soverom, forteller Madtsen videre.

Håper på byggestart neste år

Madtsen forteller at de behøver rundt 70 prosent salg før de bygger, men har tro på at det skal gå bra.

– Vi må ha et visst antall før de bygger, men både utbygger og vi har tro på at det skal gå bra, så vi satser på at det ikke blir lenge til. Kanskje til neste år. Det er i hvert fall det vi går for, sier Madsen.

Bygget skal ligge ved siden av Nylandsgården som er forventet innflytningsklar i desember 2018.

– Det er jo to forskjellige bygg sånn sett, men de vil på en måte henge litt sammen. Fordelen her er at utbygger og arkitekt har utviklet tomtene slik at byggene tilpasser seg, opplyser Madtsen.

Leilighetskomplekset er tegnet av arkitektfirmaet Sevland Bunyan Arkitekter AS, og i tillegg til de ni leilighetene er det også næringslokale i første etasje.

Les alt om:

Naeringsliv Karmoynytt