Karoline Slåttebrekk, Astrid Ferkingstad Sundfør, Hanne Bårdsen Syre og Eline Eriksen i Karmøy Hud & Fot sine nye lokaler.

Feiret 10-årsjubileum i nye lokaler

Skrevet av Kent Olsen
10.04.2019 11:51 - OPPDATERT 10.04.2019 13:51

ÅKRA: – Det har vært helt overveldende. Vi åpnet klokken 12, og et kvarter senere var det kjempefullt her. Det var vanskelig å gå. Jeg er storfornøyd. Folk er flinke til å komme, forteller daglig leder Hanne Bårdsen Syre.

At det skulle komme så mye folk trodde ikke Bårdsen Syre, selv om hun hadde merket en interesse på Facebook i forkant.

– Jeg hadde en sånn viss anelse på at folk har vist interesse på Facebook, men jeg tror det har vært mange flere enn hva det tilsa der, forteller hun.

På veggene har hun dekorert selv med egne bilder fra forskjellige steder i Karmøy.

– En livsstil

Bårdsen Syre startet Karmøy Hud & Fot for 10 år siden og har tidligere holdt til i Åkrakrossen ved siden av Stempel.

– Reisen har bare vært positiv. Det er klart at det har vært mye arbeid, men det blir en livsstil. Disse 10 årene har gått kjempefort, og det har bare gått en vei og det er oppover. Folk blir flinkere og flinkere til å bruke tjenestene våre og handle produkter, sier hun.

Allerede i fjor bestemte hun seg for at hun ønsket å flytte til større lokaler.

– Jeg har vært på jakt etter større lokaler en stund, og hadde lyst til å sette mitt eget preg på det. Da jeg så dette her og kunne se at jeg kunne få min egen dør og velge hvor stort jeg ville ha det, så slo jeg til. Jeg håper at det kommer mye kjekt i dette bygget videre, avslutter hun.

Eli Holme Lie viser frem green peel.

Les mer om:

Naeringsliv Karmoynytt