Podkast-vert Harald Dale og ansvarlig redaktør Kent Olsen.

«Et ledd i den videre satsingen»

LEDER: Det er med stor glede at vi i Karmøynytt endelig kan presenterer det som vi har jobbet med de siste månedene. Sammen med Harald Dale lanserer vi nå vår aller første podkast - Haraldsprat.

Vi har laget til studio, bestilt inn utstyr, testet, feilet og testet igjen, tatt piloter og så videre. Nå er vi endelig i gang.

Podkasten vil bli ledet av Harald Dale, og i første episode møter vi et team som vi har sett ofte i lokale medier det siste halve året. Nå får vi sjansen til å bli litt mer kjent med dem, og høre det siste nye om koronasituasjonen i Karmøy kommune.

Hver uke skal Dale ta opp aktuelle tema med nye gjester for å debattere det som opptar oss i Karmøy. En slik plattform tror vi har vært savnet her lokalt, og er noe av grunnen til hvorfor vi velger å satse på nettopp dette. Fordi karmøybuen liker å debattere. Dette er et slag for lokaldemokratiet.

Det er også et slag for satsingen vi begynte med for over et år siden da vi ble heldigitale. En heldigital avis må ha flere bein å stå på enn bare tekst og bilde. Støtten fra Medietilsynet har gitt oss mulighet til å ha flere digitale bein å stå på, og vil gjøre Karmøynytt mer komplett som en lokal, digital nettavis - selvsagt til beste for Karmøy.

Så ønsker jeg også å rette en takk til Harald Dale som nå gjør et aller så lite comeback som journalist. Etter over seks år som skribent i spalten «Haraldsplass» tok han seg en velfortjent pause. Nå er kreftene samlet og klar til ny innsats.

Første episode kan du se eller høre her:

Debatt
Karmøynytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.