Et helt spesielt juletre


TYSVÆR: – Jeg tenkte egentlig å ha et plastikkjuletre, men så er jeg jo snekker og valgte da å snekre mitt eget tre, sier Jarl Eivind Ullvang.

Ullvang hadde planer om å lage sitt eget juletre i fjor, men på grunn av liten tid så ble det ikke noe av. Et juletre bruker han nemlig rundt syv timer på å lage. I år fikk han derimot snekret to juletre. Et lite og et litt større.

– Jeg laget først det lille, men tenkte at jeg ville ha et større til meg selv. Det lille juletreet la jeg ut til salgs på Facebook, sier han.

Tok helt av 

Etter at han la det lille juletreet til salgs tok det helt av med folk som var interessert i det helt spesielle juletreet. Nå tar han gjerne imot bestillinger fra folk som ønsker et slikt tre til neste jul.

–– Det har vært ekstremt mange som har vært interessert. Det er allerede flere som har kontaktet meg om at de vil ha et slikt juletre til neste jul. Jeg kan lage tre med andre mål også, hvis det er ønskelig, sier han.

 

Fornøyd med resultatet

Han legger ikke skjul på at han selv er godt fornøyd med resultatet, og synes det bare er kjekt at folk viser så stor interesse for det han har laget.

– Det lille juletreet endte jeg opp med å selge til en mann på Klepp i går, og han var kjempe fornøyd, forteller Ullvang.