Tipp med Tveit:

Endelig engelsk på oddsen!

Etter en sommerpause er Tipp med Tveit tilbake igjen. Det er også engelsk fotball, så nå er det enda flere muligheter til å tape litt penger på oddsen. Vi prøver selvsagt å oppnå det motsatte og anbefaler en forsiktig trippel til lørdagskosen.


ODDSTIPS:

Leicester - Southampton H. Begge lag står med ett fattig poeng etter to serierunder. Vi vurderer likevel Leicester som det sterkeste laget her. 1,82 i odds fra Norsk Tipping er nok til at vi lar oss friste.

Sheffield United - Blackburn H. Da er vi i knallharde Championship.  Etter en strålende sesongstart gikk Blackburn på en stjernesmell i midtuka. To lag med ambisjoner dette og vi tror at Sheff U blir for sterke, til 1,75 i odds.

Birmingham - Wigan H. Wigan har startet med tre uavgjorte kamper på rad. De nyopprykka står foran sitt første tap er vår vurdering. Birmingham har en del blanda drops i sesongåpningen, men har greie resultat mot sterk motstand. Norsk Tipping gir hele 2.40 for hjemmeseier. Vi kjøper.

250,- kr i innsats vil betale seg med 1911,- kroner om alle tre kampene går inn.

Merk: Tipsene er basert på Norsk Tippings odds og tippekupong, men er ellers ikke på noen måte knyttet opp mot Norsk Tipping. Karmøynytt presiserer at dette er et underholdningsprodukt uten garanti for gevinst og at du selv er ansvarlig for spillene du leverer. Blir spillingen et problem, så er det hjelp å få her: Hjelpelinjen, tlf 800 80 040.