Ekstra feriepenger!

Optimistisk overskrift på tippespalten vår denne søndagen. Et par av tipsene er også optimistiske, men så er belønningen også ok om de går inn.

Molde - Tromsø H. Molde sviktet mot Jerv sist og spilte kun uavgjort i hengekampen. Det tror vi de hevner mot Tromsø i dag. Tromsø er uavgjortspesialister, men 1,65 er egentlig sjelden å få på Molde hjemme, så den frister.

Lillestrøm - Viking H. Jada, det er norsk fotball, så borteseier vil ikke overraske noen. Likevel tror vi mest på de gule i dette oppgjøret. Det har kladda mye for Viking etter en sterk start på sesongen. Lillestrøm til 2 i odds er pent.

Vålerenga - Kristiansund H. To lag som har svikta kraftig så langt i sesongen. Ikke overraskende med Vålerenga, de er stort sett alltid overvurdert av Oslo-ekspertisen. Kristiansund virker dog enda svakere og denne tror vi selv Vålerenga vinner. Oddsen er i skrivende stund 1,50.

Samlet odds på 4,95 x 250 kr innsats gir 1237 kr i premie.

Innleveringsfrist er kl 18:00.

Merk: Tipsene er basert på Norsk Tippings odds på produksjonstidspunktet, men er ellers ikke på noen måte knyttet opp mot Norsk Tipping. Karmøynytt presiserer at dette er et underholdningsprodukt uten garanti for gevinst og at du selv er ansvarlig for spillene du leverer. Blir spillingen et problem, så er det hjelp å få her: Hjelpelinjen, tlf 800 80 040.