Tipp med Tveit:

Disse vinner i dag

Norsk fotball er virkelig ikke enkel å spå for tiden. Sjarmerende synes noen, mens andre mener det er tegn på lav kvalitet at oppgjørene like gjerne kan ende med 0-3 som 3-0.


ODDSTIPS: Vi satser likevel med friskt mot og prøver å forutsi utfallet i tre av dagens kamper.

Strømsgodset - Lillestrøm B. Vi starter med en friskus. Godset slått ut og ydmyket i cupen, Lillestrøm med en tidlig eim av gull. Det blir en slags test for kanarifuglene dette, det er akkurat her de ikke skal snuble. B gir 2,40 hos statstippingen.

Bodø/Glimt - Ålesund H. Ikke et særlig originalt tips kanskje.. Men til tross for at vi snakker norsk fotball, så er vel dette en av de få kampene som ikke like gjerne kan bli 0-3 som 3-0. Denne skal vel bare bli hjemme, til 1,33 i odds.

Raufoss - Skeid H. Vi avslutter i OBOS-ligaen, rett og slett fordi vi synes det er godt betalt med 1,8 i odds på at Raufoss slår Skeid. Skeid har fått det tøft etter opprykket og selv om Raufoss heller ikke stråler, så skal det bli H her.

Totalodds på 5,75 x med 250,- kr innsats gir en potensiell premie på 1436,- kr.

Innleveringsfristen var kl 15 om du ville ha med Raufoss. Eliteseriekampene har frist kl 18.

Merk: Tipsene er basert på Norsk Tippings odds på produksjonstidspunktet, men er ellers ikke på noen måte knyttet opp mot Norsk Tipping. Karmøynytt presiserer at dette er et underholdningsprodukt uten garanti for gevinst og at du selv er ansvarlig for spillene du leverer. Blir spillingen et problem, så er det hjelp å få her: Hjelpelinjen, tlf 800 80 040.