Fra venstre Tore Fremmersvik, styreleder og daglig leder, og Anne Grete Müller, teamleder i Appex. Foto: Appex

Disse to slår seg sammen

To blir til en på nyåret.

NÆRINGSLIV: Garp Design blir en del av Appex fra og med 1. januar. Selskapet blir dermed på 40 ansatte med en omsetning på over 60 millioner.

Det skriver selskapene i en felles pressemelding.

Appex Gruppen har allerede vært langt inne i Garp Design med 55 prosent eierskap siden 2018. Det er styrene som nå har bestemt at selskapene skal slå seg sammen. Appex har hatt et tilnærmet normalår, mens Garp Design har opplevd kanselleringer.

– Det er ikke til å legge skjul på at pandemien har vært utfordrende for driften i Garp med avlyste messer og kansellerte oppdrag. Selv om vaksinen nå er på vei tror vi det likevel vil ta noe tid før dette markedet tar seg opp igjen. Den tiden har vi ikke, særlig siden det fortsatt er usikkert om regjeringen vil utvide permitteringsreglene neste år. Når vi kommer til april risikerer vi dermed å måtte si opp ansatte og det kan vi ikke sitte å se på. Vi har derfor bestemt oss for å gå sammen for å øke aktiviteten på tvers, og for å ta vare på flinke ansatte, sier styreleder i Appex Gruppen, Tore Fremmersvik i pressemeldingen.

– Vi i Garp ønsker sammenslåingen velkommen. I tilegn til å sikre arbeidsplasser vil vi sammen besitte en solid tverrfaglig kompetanse på design og teknologi. Det er veldig motiverende, og jeg tror at vi i fortsettelsen kan levere enda bedre og mer komplette løsninger som gir verdi for kundene våre, sier leder i Garp og nå teamleder i Appex, Anne Grete Müller.

Debatt
Karmøynytt oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.